dilluns, 29 de juliol del 2013

Temps d'estiu, temps de vacances

Disculpeu el retard en l'entrada d'aquesta setmana, però fa massa calor com per quedar-se a casa i el cap de setmana hem estat fora. És estiu i hi ha ganes de platja, piscina, migdiada, ombra, sorra, mar, brisa, i en definitiva, vacances!!

Encara treballo i toca tancar un munt de temes abans de plegar, amb el que aquests dies són de bojos amb reunions amunt i avall (més del normal), amb les coses de sempre i preparant ja el nou curs, per tal que el Setembre no sigui més boig encara.

I aviat aviat, farem maletes! Allò que diuen que no s'ha de deixar per última hora, jiji! I més quan hi ha una criatura que "t'ajuda", essencialment a treure les coses, no a posar-les. Aquest any aprofitarem que l'àvia ens distregui la criatura men
tre fem les maletes, perquè si no, veig que marxarem amb el que portem posat...

Us desitjo unes bones vacances a totxs i que torneu ben relaxats i relaxades. I sobretot, gaudiu al màxim de les vostres criatures, que és temps d'estar amb ellxs les 24 hores del dia! Quines ganes!!!

Ens retrobem al Setembre!

4 comentaris:

  1. Molt bones vacances! Nosaltres també les estem a punt de començar. Fins al setembre! Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies bonica!!! I igualment!! Ens veiem al Setembre! Una abraçada!

      Elimina
  2. hola "inski" te he nominado para el premio Liebster! Felicidades!! :)
    Pásate por este enlace: http://unpapacomovader.wordpress.com/2013/08/03/he-recibido-el-premio-liebster-award/
    Saludos!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchísimas gracias! Me ha hecho mucha ilusión! Y sobretodo que te inspires en este blog ^_^. Pronto recogeré el premio! Saludos!!

      Elimina