diumenge, 5 de maig del 2013

L'Auditori

Foto extreta de la pàgina de l'auditori
Fa un temps vam anar a fer una activitat a la biblioteca del barri. Es tractava de fer jocs de falda, cançons i balls seguint un CD-llibre del concert Sona Bach que havien fet a l'Auditori. La Nutxi s'ho va passar pipa i vam explorar els altres materials de l'Auditori que hi havia a la biblioteca. Vam fer una gran descoberta ja que a la meva peque li encanta ballar i la música li agrada tota (el seu pare fa Youtube parties amb ella i li posa de tot... :-)).

Després vaig decidir buscar la pàgina de l'Auditori per veure què més hi feien i com podeu comprovar vosaltres mateixxs hi ha molts concerts i tallers pensats per fer en família. Segons les recomanacions d'edats nosaltres només podíem anar al concert "Tubs i Tubes" i això és el que hem fet avui. L'entrada no és barata (11 euros els adults i 9 els petits), però jo crec que val la pena. 

Foto extreta del facebook de l'auditori
A l'escenari normal s'hi afegeix un espai en forma de creu al davant on els nens i nenes amb els adults podem seure al voltant. 20 cançons que van des de la música clàssica a la popular, tocades per dos nois i una noia amb instruments com el bombardí, el tubòfon i el contratubòfon, la tuba baixa, etc, i algunes també amb veu. El concert deu durar hora i poc i us asseguro que abans de començar he hagut de perseguir la meva filla per tota la sala, com he de fer normalment. Però durant el concert no he hagut d'anar enlloc perquè estava tan al·lucinada que només ballava i ballava. Bé, de tant en tant feia algun crit d'excitació :-p

Us recomano que hi aneu si en teniu l'ocasió, Nosaltres, de ben segur que repetirem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada