dissabte, 23 de març del 2013

Pintem?!

Per Nadal, la meva filla tot just acabava de fer un any, però va veure les seves cosinetes pintar i ella també ho va voler fer. Com semblava que hi posava molt interès, els Reis li van portar un estoig de plastidecors perquè pogués pintar sempre que vulgués.

De tant en tant pintava, però ni a ella ni a mi ens acabava de convèncer on pintar. La trona queda massa alta i la safata de la trona incòmoda. A terra, el full s'acaba ràpid i el terra no queda pintat.


Solució? Gràcies a l'Àngela angaleta del bloc encenent la imaginació, vaig veure la llum!

Primer de tot canviaríem els plastidecors per colors de fusta (recomanat per una cosina meva), ja que cal fer menys força que amb els plastidecors. Si llegiu a la caixa veureu que posa a partir de 2 anys. La raó suposo que és perquè si es trenca la punta és perillós, però encara que fos amb els plastidecors, no la deixaria sola pintant...

Segon, el lloc on pintar que sigui més gran! Vaig comprar paper d'embalar d'1 metre d'ample per 25 de llarg i vaig retallar un metre quadrat aproximadament. El vaig enganxar amb cinta d'embalar i voilà! Aquí en teniu el resultat:

 Presentació: Vaig aprendre que la presentació és important. Quan ho va veure s'hi va acostar tímidament.
 Va començar a un color, dos colors...
 I va anar agafant confiança i els va anar provant tots.
També va veure que els podia llençar contra el terra per veure quin soroll feien... i comprovar que la punta es trencava...
També van servir per mirar si cabien al forat de la caseta i de quina manera hi cabien, si rodolaven com la pilota que hi va normalment i on quedaven.

En definitiva, vam passar una bona estona entretingudes!

2 comentaris:

  1. Dónen per molt uns simples colors, però el més important són les ganes d'estar,d'experimentar, de disfrutar i de observar el que és capaç de fer un infant amb uns colors.
    Felicitats pel premi i per ser una mare amb vocació!!

    ResponElimina