dissabte, 23 de febrer del 2013

Tot arribarà

Un dia vindrem a buscar-te, jo ja en tinc ganes. Tinc ganes de tornar a fer vida dins meu, ganes de veure com creixes dins la meva panxa i de sentir com respires, com bategues i com et mous. Ganes que el teu pare, i aquest cop també ta germana, intentin notar un moviment, per petit que sigui. Tinc ganes de parir-te i completar la família. Tinc ganes que coneguis la teva germana i m'agradaria que us portéssiu poc. Però les coses no sempre surten com unx desitja i ella ja va tardar en arribar.

Aquesta vegada seria tot més directe, molt més ràpid i menys dolorós, sobretot emocionalment. Però encara hem d'esperar. La teva germana encara necessita el meu pit i jo la necessito a ella. Creiem que és millor posar per davant el seu aferrament segur que la teva arribada. Perquè sabem que tu un dia arribaràs i que pots esperar, que no tens pressa. 

Estic segura que el dia que arribis serà el moment idoni, igual que ho va ser quan va arribar ella. Al cap i a la fi, sempre serà un bon moment. Però no cal forçar la màquina. Sé que tens paciència i que me la transmets a mi. Per això et dic que ja penso en tu i que vaig preparant el niu perquè quan sigui el moment t'hi sentis com a casa.

T'estimo.

2 comentaris: